بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

کاخ‌سفید خواستار اصلاحات در اوکراین برای عضویت در ناتو شد

کاخ‌سفید خواستار اصلاحات در اوکراین برای عضویت در ناتو شد سخنگوی کاخ سفید ضمن اشاره به اظهارات رئیس جمهور آمریکا درباره امکان عضویت اوکراین در ناتو، گفت که کی‌یف ابتدا باید اصلاحاتی را انجام دهد تا واجد شرایط شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 06
کد خبر: ۱۹۳۰۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، «کارین ژان-پی‌یر» سخنگوی کاخ سفید شامگاه چهارشنبه بر لزوم اجرای اصلاحاتی در سطح دولت اوکراین با هدف عضویت در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تاکید کرد.

 

ژان-پی‌یر طی نشست خبری در کاخ سفید، در این‌باره گفت: «اوکراین باید اصلاحاتی را انجام دهد تا واجد شرایط عضویت در ناتو شود. البته که رئیس جمهور [جو] بایدن گفته است که [کی‌یف] قادر به انجام این کار (اصلاحات) است».

 

پیش از این، «اولاف شولتز»‌ صدراعظم آلمان ضمن تکرار مخالفت خود با عضویت فوری اوکراین در ناتو، تاکید کرد که هیچ کشور در حال جنگی نمی‌تواند به این ائتلاف نظامی بپیوندد.

 

به نوشته وبگاه «الجزیره»، این مقام آمریکایی در پاسخ به سوالی درباره جنایات رژیم تروریست صهیونیستی در اردوگاه جِنین نیز اظهار داشت: «همه اقدامات باید برای محافظت از غیرنظامیان، بهبود وضعیت انسانی و بازگرداندن خدمات اجتماعی در جنین انجام شود».

 

وی درباره وضعیت ایمنی نیروگاه اتمی زاپروژیا در جنوب اوکراین و گزارش اخیر آژانس اتمی در این‌باره نیز گفت: «ما همچنان به نظارت دقیق وضعیت این نیروگاه اتمی ادامه می‌دهیم».

 

سخنگوی کاخ سفید همچنین در واکنش به کشف یک کیسه ماده مخدر کوکائین در کاخ سفید نیز توضیح داد: «این کیسه در زمانی که بایدن در بخش غربی کاخ سفید حضور نداشت، پیدا شد و تحقیقات درباره آن در جریان است».

 

عصر یکشنبه بود که سرویس مخفی آمریکا ضمن اعلام کشف یک کیسه کوکائین در کاخ سفید، گفته بود که این مسئله منجر به تخلیه جزئی این مجموعه شده بود.

 

در سال‌های گذشته گزارش‌هایی از فساد اخلاقی «هانتر بایدن»، پسر رئیس‌جمهور آمریکا و اعتیاد او به مواد مخدر منتشر شده است. حدود ۹ سال پیش، زمانی که جو بایدن معاون رئیس‌جمهور آمریکا بود رسانه‌های آمریکا گزارش دادند پسر او، هانتر به دلیل اعتیاد به کوکائین از نیروی دریایی آمریکا اخراج شده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار